Selecteer een pagina

Amsterdam is een van de meest bruisende steden van Europa, en het is ook de thuisbasis van enkele van de beste digitale marketingbureaus. Maar hoe vind je het juiste bureau voor jou? Deze gids geeft je advies over waar je op moet letten bij het zoeken naar een online marketingbureau in Amsterdam. 

Naar wat voor soort diensten moet ik zoeken? 

De eerste stap is begrijpen wat voor soort diensten je precies nodig hebt van je online marketing bureau. Heb je hulp nodig bij SEO, het maken van content, of social media management? Als je weet wat voor soort diensten je nodig hebt, kun je je zoektocht beperken. 

Als je eenmaal weet wat voor diensten je nodig hebt, is het tijd om potentiële bureaus te gaan bekijken. Er zijn een paar dingen om te overwegen bij het evalueren van potentiële bureaus: 

– Hoe lang bestaat het bedrijf al? Hoe langer ze bestaan, hoe meer ervaring ze zullen hebben en hoe betere resultaten ze zouden moeten kunnen leveren. 

– Wat voor soort klanten hebben ze? Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het bureau ervaring heeft met het werken met klanten die vergelijkbaar zijn met die van jou. Als hun portfolio voornamelijk bestaat uit kleine bedrijven, dan kunnen ze misschien niet hetzelfde serviceniveau bieden als een groter bureau dat gespecialiseerd is in klanten op bedrijfsniveau. 

– Wat voor recensies heeft het bedrijf? Recensies kunnen je veel vertellen over de werkethiek van een online marketingbureau en het niveau van de klantenservice. Lees recensies zorgvuldig door voordat je verdere stappen onderneemt met een bepaald bureau. 

Hoe weet ik zeker dat ik kwaliteitsservice krijg? 

Als je eenmaal een paar potentiële bureaus hebt geïdentificeerd die aan je criteria voldoen, is het tijd om ze naast elkaar te gaan vergelijken. Houd bij je beslissing rekening met de prijsstructuur van elk bureau, de staat van dienst op het gebied van klantenservice en de resultaten van eerdere prestaties. Bovendien kan het nuttig zijn om referenties op te vragen, zodat je uit de eerste hand ervaringen van andere klanten die met een bepaald bureau hebben gewerkt kunt krijgen, voordat je een definitieve beslissing neemt.  

Het vinden van een online marketingbureau in Amsterdam hoeft niet moeilijk te zijn – zolang je weet welke diensten je nodig hebt en welke vragen je moet stellen tijdens je zoekproces. Volg deze gids en gebruik hem als uitgangspunt bij het zoeken naar een online marketing partner die de digitale aanwezigheid van je bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen! Wij raden om in ieder geval alvast even een kijkje te nemen bij Roxtar Online Marketing.